Udstillinger

Tema: Passage

For udstillingerne 2019 er overskriften’Passage’. Dette tema kan forstås både bredt som en passage af viden fra et regime til et andet (Subjektivities – Institutions in Crisis med Lasse Lau), som passage i form af genfortolkning, remake eller re-repræsentation (Everything Represents. Nothing Is med Ylva Oglands, Hanna Ljunghs & Maria Finns) eller som grænser og broer mellem forskellige kulturer (Encounters – Nordic Photography Beyond Borders med Nanna Debois Buhl, Bára Kristinsdottir, Sandra Mujinga, Johannes Samuelsson & Miia Autio).

Samtidig kan passage også forstås mere konkret som i udstillingen Thinking like a Mountain med Helene Schmitzs, hvor landskabet undergår en forandring som følge af industriel udbytning. Fælles for alle Fotografisk Centers udstillinger i 2019 er overgangen eller transformation fra en tilstand til en anden.

De forskellige aktiviteter Fotografisk Center planlægger – først og fremmest i relation til udstillingerne – vil også understøtte dette perspektiv. Således vil der til hver udstilling være en artist talk og/eller debatter med den eller nogle af de udstillende kunstnere samt i nogle tilfælde filmvisninger og bogreceptioner med Q&A.

Upcoming

Tidligere